WebSiteTemplate.org
MJD-IT logo
MJD-IT  tilbyder > Indehaver
 
 
 
 
 
 

Indehaver

EUR ING Michael J.H. Davies, M.IDA, Dip. M

Mit navn er Michael Davies og jeg er indehaveren af MJD-IT IT & Management rådgivning. Jeg stammer fra Storbritannien, og har været bosat i Danmark siden starten af 80'erne.

Jeg er oprindeligt uddannet svagstrømsingeniør, og har senere suppleret denne med en (business) management uddannelse.

Jeg har over 25 års erfaring med IT - som bruger og superbruger og, senest, som IT-administrator, hvor jeg har været ansvarlig for såvel nyanskaffelser af både hardware og software som den daglig driftssupport.

Kombinationen af mine mange årige erfaring med IT, min ingeniør uddannelse og min management uddannelse gør at jeg forstår at anvende IT som et redskab i en helhedsløsning. Løsningen skal sigte mod effektivisering af virksomhedsdriften fremfor at fokusere udelukkende på teknikken. IT skal anvendes af virksomheden som middel til at få udført dens egentlige arbejde og styrke indtjeningen!

Kontakt mig for at høre nærmere om hvordan jeg kan assistere netop din virksomhed med at få en mere effektiv udnyttelse af jeres IT resurser, eller hvilke IT-tiltag, der kunne bidrage til en mere effektiv virksomhedsdrift baseret på en gennemgang af jeres behov.

EUR Ing. Michael J.H. Davies, M.IDA, Dip. M.